Час мандрівок та екскурсій.

26 травня учні 5 та  8 класів разом з батьками відвідали Національний заповідник «Хортиця». Прослухали й пройшли в буквальному сенсі декілька цікавих екскурсій: острів Хортиця, історія на Дніпрових порогах (від найдавніших часів до сучасності), історія українського козацтва. Побували на виставі Театру козацького бою. Довгоочікуваною родзинкою острівної мандрівки було відвідування кінного клубу з можливістю фізичного контакту з тваринами. З великим задоволенням діти покаталися на конях. Додому верталися втомлені, але дуже задоволені поїздкою.

31 травня учні 2і класу відвідали “Кінно спортивний комплекс “Анастасія”” Від  екскурсії отримали масу задоволення, позитиву. Діти побували в декількох конюшнях. Дізналися дуже багато цікавого про життя коней. Мали можливість пригостити коней смаколиками: яблучками. морквою, грудочками цукру, соковитою травичкою. Найбільше задоволення дітям принесло катання на конях. Кожен бажаючий проїхав по 2 кола А потім дітей чекав смачний обід в затишному і гарному кафе на території комплексу.

 

У 10 класу був чудовий похід у дніпровську тунельну балку. На лоні природи особливо виявляються особисті риси: самостійність, креативність, організованість, жертовність та інш. Було багато посмішок, розвиваючих ігор, неформального спілкування на різні теми – все це завжди необхідно підліткам і тому подобається їм.